Fesztivál ismertető

VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozó

Idén hetedik alkalommal kerül megrendezésre a VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozó a váci Duna-parton 2019 július 4-7. között.

Emberléptékű is, de a programkínálata igazán pompás, közel van Budapesthez, de elég távol ahhoz, hogy azt érezzük, kimozdultunk, zene is van, színház is van, DJ-k szettjeire táncolhatunk, vízparton ejtőzhetünk – szóval nem túlzás azt állítani, a váci VéNégy a fesztiválkínálat egyik legcsábítóbb ajánlata.

A VéNégy mindazoknak szól, akiknek a legnagyobb fesztiválok talán már túl nagyok, de azért szívesen megnézik a legjobb hazai és V4 országokból érkező koncertzenekarokat, akik szívesen ejtőznek és fürdőznek árnyas vízparton – képzeljük el, mintha felvinnénk Vácra a Római-partot- , akik vevők a kortárs színházi kultúrára is, szívesen megnéznek nem csak hazai, de lengyel, cseh vagy szlovák társulatokat is, s akik aztán este és éjszaka szívesen táncolnak DJ-k zenéire. És persze azoknak, akik imádják a Dunakanyart, köztük azoknak a budapestieknek, akik szívesen mozdulnak ki a fővárosból és annak agglomerációjából, de örülnek, ha négy nap zenés-bulizós, kultúrával teli vakációért nem kell messzire utazni.

Sajtóakkreditáció
Köszönjük mindennemű sajtóorgánumnak (legyen az nyomtatót vagy online) akik akár a beharangozásban, akár a rendezvény visszhangjában segítik a fesztivál hírét vinni.

Rendezvényünkön szívesen látjuk a sajtó képviselőit, viszont ehhez előregisztrációra van szükség. Lenti űrlap kitöltésével van lehetőség a sajtó munkatársainak regisztrálni.

Médiumonként 2 főt tudunk fogadni sajtóbelépővel. (Néhány esetben kivételt teszünk!)
A beérkezett jelentkezések elbírálására a jogot fenntartjuk!
Az akkreditációkat június 20-ig fogadjuk, utána már nincs lehetőség jelentkezni! Június 25-ig legkésőbb kiértesítünk mindenkit!

Elolvastam és elfogadtam az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat!

Ha probléma merülne fel az űrlap elküldésével, vegye fel a kapcsolatot velünk az info [@] v4fest.eu e-mail címen keresztül.