Fesztivál NAPIJEGY

elővétel*helyszín
6 500 Ft9 000 Ft
VIP elővétel*VIP helyszín
8 500 Ft11 700 Ft

Fesztivál SZÍNHÁZJEGY

elővétel*helyszín
3 500 Ft4 500 Ft

HETI BÉRLET

elővétel*helyszín
20 900 Ft26 000 Ft
VIP elővétel*VIP helyszín
27 500 Ft34 000 Ft

KEMPING BÉRLET

elővétel/helyszín
4 000 Ft

*Elővétel: 2021.06.01. – 2021.06.23.

VéNégy Fesztivál HERO jegy a legnagyobb hősöknek! Orvosoknak, ápolóknak, mentősöknek, rendőröknek, tűzoltóknak, gyógyszertári dolgozóknak szeretnénk köszönetet mondani, így minden megvásárolt napijegy vagy bérlet mellé, adunk ajándékba még egyet.

Nagymarosiak! Köszönetet mondunk nektek is, így a megvásárolt belépőjegyetek mellé adunk még egyet ajándékba. 

GYIK

  • Minden 2020-ban vásárolt jegy szabadon átruházható, a beváltáshoz csak érvényes védettségi igazolványra és fényképes igazolványra van szükség.
  • Minden 2021-ben vásárolt jegy névre szóló, de a gördülékeny átruházás végett a jegyvásárlási felületen egyszeri alkalommal ingyenes a jegy átírás.

A jegyet felhasználó személy adatainak megadásával tovább növelhető a fesztivál biztonsága, illetve csökkenthetőek az esetleges visszaélések. Amennyiben módosulna a jegyet felhasználó személye, úgy a gördülékeny átruházás végett a jegyvásárlási felületen egyszeri alkalommal ingyenes a jegy átírása.

A fesztivál területén tartózkodni 10 éves kor alatt ingyenes.

A Fesztivál területére 16 év alatti személyek csak szülői felügyelettel léphetnek be, amennyiben a szülő rendelkezik védettségi igazolvánnyal vagy a hivatalos, védőoltást igazoló EESZT applikációval igazolják védettségüket.

A fesztivál területén kizárólag azok a vendégek tartózkodhatnak, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal, vagy a hivatalos, védőoltást igazoló EESZT applikációval igazolják védettségüket.

A vendégeink, illetve a felügyelet alatt álló kiskorúak nem kötelesek maszkot viselni, a maszk viselését belátásotokra bízzuk.

A VIP jegy gyors belépést biztosít a rendezvény VIP-bejáratán, valamint érvényes a VIP teraszra is, mely külön büfével üzemel.