Fesztivál térkép

Szállás

Kemping

A fesztivál területén egy kellemes, árnyékos és nyugodt övezetben alakítottuk ki a kempinget vendégeink részére.

Kempingjegy: 4000 Ft, melyhez ingyenes strandbelépő jár és teljes egészében lefogyasztható!

A kempinget július 4-én 12 órától lehet elfoglalni, elhagyni pedig legkésőbb július 8-én 12 óráig szükséges.

Szállás Vácon

Utazás

Helyszín:

H-2600, Vác, Duna-part, József Attila sétány

Fesztivál busz

Minden nap hajnali fél 2-kor fesztivál busz indul a bejárattól a Nyugati pályaudvarra, gödi és dunakeszi megállóhelyekkel.

Jegy ára: 1000 Ft, melyet a Duna-parton, a  bejáratnál lévő jegypénztárban lehet megvásárolni.

Közúti közlekedés

Budapestről a 2-es vagy a 2/A (M2) úton közelíthető meg Vác. Ha a 2-es útról érkezik a városba, akkor a körforgalmon túl a MOL kútnál kell balra kanyarodni és a Budapesti főúton továbbhaladva, a Konstantin térnél balra, majd a Duna parton szintén balra kanyarodva már a fesztivál utcájában vagyunk, ahol egyenesen haladva tovább a vár alatti kijelölt parkoló részen kényelmesen parkolhatunk közel a fesztiválhoz..
A 2/A (M2) útról a sződi lehajtónál Sződligeten keresztül lehet ráhajtani a 2-es útra, vagy a Vácrátót, Gödöllő, Vác – Dél lehajtónál a Gödöllői úton is becsatlakozhatunk a 2-es útra, ahonnan a fent leírtak szint jutunk el a fesztivál helyszínére. Vácra érve az OMV kúttól táblákkal is segítjük a tájékozódást.

Vasúti közlekedés

Budapest Nyugati pályaudvaron a Szob felé közlekedő zónázó vonatra kell felszállni. Vácott a vonatról leszállva a Széchenyi utcában kell elsétálni a Március 15. térig (Főtér) ahonnan a Duna felé haladva, majd a parton Budapest irányába sétálva, könnyen elérhetjük a fesztivál területét. Vonat menetidő, zónázó vonatok esetében 25 perc. Menetrend itt

Busz közlekedés

Budapesttől menetrendszerinti autóbusszal Újpest-Városkaputól indulnak buszok Vácra. A váci autóbusz pályaudvartól 5 perc séta a Főtér, ahonnan a Duna felé haladva, majd a parton Budapest irányába sétálva, könnyen elérhetjük a fesztivál területét.  Menetrend itt

Kerékpár

Dunakeszitől a Dunával párhuzamosan futó kerékpárúton közelíthető meg a város dél felől, a ligetet elhagyva a József Attila sétányra jutunk, ahol a Várral szemben a Duna felé meglátjuk a fesztivál területét. Északról pedig Szobtól Zebegény-Nagymaros-Verőcén keresztül juthatunk el Vácra. A kerékpárúton haladva a kompkikötő után pár perc tekerésre egy játszótér mellett halad az út, ahol jobbra kanyarodva a Duna felé találjuk a fesztivált.

Taxi

Ha Vácra érkezve bizonytalanok vagyunk merre is kell menni.
315 Taxi
Állomás: Buszpályaudvar
Tel.: +36/27/315-315

Tele Taxi
Állomás: Széchenyi u.
Tel.: +36/27/301-555

Duna Taxi
Állomás: Kórháznál
Tel.: +36/27/313-666

Házirend

Ez a VéNégy Fesztivál területén tartózkodó valamennyi látogatóra vonatkozik. A jegyet / bérletet megvásárló fesztiválozók, valamint az egyéb jogosultságú belépővel rendelkezők automatikusan elfogadják ezt.

HOGY TUDSZ BEJUTNI?
A VéNégy Fesztivál 2019. július 4-én, csütörtökön 12 órakor nyit és 2019. július 8-én, hétfőn 12 órakor zár.

A fesztivál területén tartózkodni 10 éves kor alatt ingyenes, 16 év alatt szülői felügyelettel lehet. Eltávolítható az a kiskorú, aki szülői felügyelet nélkül tartózkodik 22 óra után a területen. A szabályok betartatása érdekében a személyzet jogosult a belépni szándékozókat az életkoruk igazolására felhívni – ezt vissza lehet utasítani, viszont ebben az esetben nem jöhetsz be.

A VéNégy Fesztiválra belépni és ottmaradni kizárólag érvényes karszalaggal lehet, amit a jegyedért adunk cserébe a bejáratnál. A karszalag másra át nem ruházható! Csak a kézen hordott karszalag számít érvényes belépőnek! A beváltáshoz feltétlenül őrizze meg mindenki az eredetileg megvásárolt jegyeket is! A karszalag meglétét a rendezők ki- és belépéskor, illetve a fesztivál területén folyamatosan ellenőrzik. Ha nincs rajtad, vagy érvénytelen, köteles vagy elhagyni a fesztivál területét! És vigyázz is rá, mert ha elszakadt, sérült karszalaggal elhagyod a fesztivált, nem garantáljuk, hogy a bejáratnál visszaengednek, az ebből adódó kellemetlenségért pedig felelősséget nem vállalunk.

Az esetleges kedvezményeket csak a megfelelő jogosultság igazolása után áll módunkban elfogadni.

Pénztártól való távozás után a jeggyel, fizetett illetve a visszaadott pénzösszeggel kapcsolatos reklamációt nem fogadunk el!

A VéNégy területére belépni, onnan eltávozni csak a hivatalos bejáratokon keresztül lehet. Az egyéb úton való bejutással próbálkozni egyébként sem igazán érdemes. És továbbra se feledd, a karszalag meglétét munkatársaink folyamatosan ellenőrzik a fesztivál területén.

A fesztivál területére járművel behajtani tilos (kivéve a külön engedéllyel rendelkezőknek). Parkolni autóval kizárólag a kijelölt külső parkolóban lehet, ingyenesen. A szabálytalan helyen parkoló, vagy oda behajtó gépjárműveket a hatóság elszállítja, tulajdonosai szabálysértési eljárás alá vonhatóak.

HOGY MARADHATSZ BENT?
A fesztivál területéről eltávolítható az, aki mások életét, testi épségét, vagyoni jogait, vagyontárgyaik épségét, a környezetet veszélyeztető, ill. garázda, vagy rendőri intézkedésre alapul szolgáló magatartást tanúsít, más társadalmi csoportok tagjai ellen uszít, vagy agresszív magatartásával a közönségen belül békétlenséget szít.

A belépésben megakadályozható az, aki a szükséges biztonsági átvizsgálásnak nem veti magát alá, személyi igazolványával vagy más hitelt érdemlő okmánnyal életkorát igazolni nem tudja vagy korábban a fesztiválról a Házirend megsértése miatt már egyszer kiraktuk.

A VéNégy Fesztivál bármely tulajdonát rongáló illetve eltulajdonító személyt a rendezvény területéről az üzemeltető munkatársai vagy azok megbízottjai kizárhatják, illetve a kár mértékétől függetlenül rendőrségi feljelentést tehetnek. Ne legyél rossz fej!

A szervezők fenntartják a jogot a beengedés felülbírálására, ha úgy ítélik meg, hogy a vendég viselkedését, küllemét vagy mentális állapotát nem tartják megfelelőnek a fesztiválon való részvételre. Az agresszíven, vagy a fesztivál atmoszférájától eltérően viselkedő, nagyon ittas vagy egyéb tudatmódosító szer hatása alatt álló személyeket a szervezőség saját jogkörében felszólítás után eltávolíthatja, karszalagját levághatja. Kérjük, hogy aki bármilyen rendbontást észlel, haladéktalanul jelezze a szervezőség vagy a biztonsági szolgálat felé!

Akit a fentiek alapján a fesztivál területéről neki felróható okból eltávolítottak, a jegy / bérlet árát nem igényelheti vissza.

Szeszes itallal és dohányáruval 18 év alatti személy nem szolgálható ki. Ennek érvényre jutása érdekében a pultoknál való kiszolgálás során az életkor hitelt érdemlő, okmánnyal történő igazolására hívható fel a vendég.

A fesztivál területén a rendezők írásbeli engedélye nélkül tilos bármiféle kereskedelmi, vendéglátóipari vagy reklámtevékenységet folytatni. Hasonlóképpen bármilyen demonstrációt, csoportos aktivitást is csak a szervezők engedélyével lehet végezni.

Figyelj a fesztiválozók testi épségére, óvjátok egymást, és haladéktalanul jelezzétek az egészségügyi problémákat a fesztivál területén 0-24 elérhető mentőtiszteknek. Az egészségügyi szolgálat pontos helyét a térképen láthatjátok.

MIT NE HOZZ MAGADDAL?
TILOS behozni: alkoholt, kábítószert semmi esetre sem! Továbbá ételt és italt, az ilyen jellegű termékeket a bejáratnál köteles mindenki átadni a biztonsági szolgálatnak. Tilos továbbá behozni szúró- vagy vágóeszközt, vagy testi sérülés okozására alkalmas egyéb tárgyat kilövő készüléket,, másokat öntudatlanná vagy védekezésre képtelenné tevő vegyi anyagokat, gázokat, sprayket, közbiztonságra veszélyes tárgyakat, gyúlékony anyagot, pirotechnikai eszközt. Ezeket elkobozhatják tőled.

A beléptetés során ruházat- és csomagátvizsgálást, valamint szúrópróbaszerű kábítószer ellenőrzést végez a biztonsági szolgálat. Az összes vitás kérdésben a biztonsági szolgálat helyi vezetője dönt.

Házikedvencedet hozhatod, de ha mások szórakozását és testi épségét veszélyezteti, úgy ezt felülbírálhatjuk. De mi inkább azt javasoljuk, hogy hagyd otthon, mert a zene hangos lesz. Ha a házikedvenced a kutyád, úgy őt a fesztivál területére következő feltételek együttes megléte esetén lehet beléptetni: érvényes oltási igazolvány egy évnél nem régebbi veszettségoltással, egyedi azonosító (olvasható tetoválás vagy mikrochip), póráz, nyakörv, szájkosár, biléta a gazda (a fesztivál ideje alatt is elérhető) telefonszámával.

KÉSZÍTHETEK FELVÉTELT?
Professzionális, nagykaliberű, orbitális formátumú rögzítő berendezéseket csak a fesztivál által akkreditált személyek használhatnak.

A VéNégyen csak magáncélra készíthetsz kép és hangfelvételt, a készített kép- és hangfelvételt nem értékesítheted, és ellenérték fejében nem hasznosíthatod, illetve kereskedelmi célból ellenérték nélkül sem hasznosíthatod, az azokon szereplő látogatókat beleegyezésük nélkül nem lehet nevesíteni, ezek a látogatók személyiségi jogait nem sérthetik. A szervezők nem vállalnak felelősséget arra az esetre, ha más látogatók az előzőekben foglaltakat megszegik.

A fesztiválon a fesztivál megbízásából kép és hangfelvétel készül, melyet a fesztivál közzé tehet online-offline csatornákon, a médiában, plakátokon, az azon szereplő emberek a fesztivál felé semmilyen követeléssel nem élhetnek, amennyiben részt veszel a rendezvényen, hozzájárulsz, hogy arcodról és megnyilvánulásaidról is felvétel készülhet. A fesztivál és környékének teljes területe biztonsági okokból kamerákkal van felszerelve, melyek éjszakai képrögzítésre is alkalmasak.

A rendezvényen extrém hang – és fényhatás érheti a látogatókat, így azon fesztiválozók, akik erre különösen érzékenyek, külön figyelemmel tartózkodjanak a színpadok közelében!

MI TÖRTÉNIK ROSSZ IDŐ ESETÉN?
A szervezők nem szeretnének programváltoztást, de fenntartják ennek jogát. A program esetleges változása miatt, a bérlet vagy a napijegy ára nem igényelhető vissza a pénztártól való távozás után. A szervezők nem vállalnak felelősséget az olyan programváltozásokért, amik az előadók hibáiból vagy baleseteiből fakadnak!

A rendezvényt rossz idő esetén is megtartjuk, azonban előfordulhat vis major eset, amikor a hatóságok rendkívüli helyzetre hivatkozva megtiltják a rendezvény bizonyos szakaszaiban az üzemelést, a programok megtartását, hogy elkerülhetőek legyenek személyi sérülések, károk. Ezen változásokért a szervezők nem tudnak felelősséget vállalni.

A fesztivál szervezősége kizárólag a neki felróható szándékos, továbbá az emberi életet, testi épséget vagy egészséget megkárosító szerződésszegésért felel, és a Látogatót jogszabályok alapján megillető jogokon túl kifejezetten kizárja a felelősségét minden egyéb káresemény kapcsán. A jegy ára az előzőekben írt kizárásokra tekintettel került meghatározásra.

A vendéglátással, a rendezőkkel, vagy bármi mással kapcsolatos észrevételeiddel, panaszaiddal, ötleteiddel az Információs pont munkatársaihoz fordulhatsz. Köszönjük! Ha pedig még a fesztivál előtt vannak kérdéseid, azokat privát üzenetben a Facebookon, vagy e-mail formájában tegyétek fel az info@v4fest.eu email címen.

KÖSZÖNJÜK, HOGY JÓ FEJ, A HÁZIRENDET BETARTÓ FESZTIVÁLOZÓ LESZEL.

A VéNégy csapata

V4 Festival and Theatre Meeting

The Diamond City Marketing awarded V4 Festival and Theatre Meeting is going to be held for the 7th times in 2019 in Vác, Hungary.

By now the event exceeds itself, and the Festival became the most prestigious V4 cultural program. To continue our mission, to extend the historical and political V4 cooperation into the field of culture, we have invited theatre companies from each V4 countries and Romania, several international music and artistic products, and we will gather a dozen of V4 actors to an international theatrical workshop discussing and presenting an actual cultural and social topic according to the V4 region.  The topic of the workshop will be „30 years of freedom”, meaning the 30 years jubilee of 1989 happenings, the change of regime, the fall of communism.

Our V4 theatrical partners are in 2019: Csiky Gergely Theatre, MACIVA Magyar Cirkusz és Varieté Nonprofit Kft. and CommandARTe Sociation from Hungary, CHOREA Theatre Association from Poland, Theatre North Szatmárnémeti-György Harag Company from Romania, Na Peróne Theatre from Slovakia and Slovácké Theatre Uherské Hradiště from Czech republic.

The detailed programs are listed under “PROGRAM” menu. The Festival is co-financed by the International Visegrad Fund.