Fesztivál térkép

Szállás

Kemping

A fesztivál területén egy kellemes, árnyékos és nyugodt övezetben alakítottuk ki a kempinget vendégeink részére.

Kempingjegy: 4000 Ft, melyhez ingyenes strandbelépő jár és teljes egészében lefogyasztható!

A kempinget július 4-én 12 órától lehet elfoglalni, elhagyni pedig legkésőbb július 8-én 12 óráig szükséges.
A további infó a Kemping szabályzatban olvasható.

Szállás Vácon

Utazás

Helyszín:

H-2600, Vác, Duna-part, József Attila sétány

Fesztivál busz

Minden nap hajnali 1-kor fesztivál busz indul a bejárattól a Nyugati pályaudvarra, gödi és dunakeszi megállóhelyekkel.

Jegy ára: 1000 Ft, melyet a Duna-parton, a  bejáratnál lévő jegypénztárban lehet megvásárolni.

Megállók:

Sződliget: Liget panzió
Göd: Autópihenő, Városháza, Pázmány Péter u.
Dunakeszi: Horányi rév utáni sportpálya, Barátság u.39., Városháza
Újpest Városkapu
Budapest: Nyugati pályaudvar

Közúti közlekedés

Budapestről a 2-es vagy a 2/A (M2) úton közelíthető meg Vác. Ha a 2-es útról érkezik a városba, akkor a körforgalmon túl a MOL kútnál kell balra kanyarodni és a Budapesti főúton továbbhaladva, a Konstantin térnél balra, majd a Duna parton szintén balra kanyarodva már a fesztivál utcájában vagyunk, ahol egyenesen haladva tovább a vár alatti kijelölt parkoló részen kényelmesen parkolhatunk közel a fesztiválhoz..
A 2/A (M2) útról a sződi lehajtónál Sződligeten keresztül lehet ráhajtani a 2-es útra, vagy a Vácrátót, Gödöllő, Vác – Dél lehajtónál a Gödöllői úton is becsatlakozhatunk a 2-es útra, ahonnan a fent leírtak szint jutunk el a fesztivál helyszínére. Vácra érve az OMV kúttól táblákkal is segítjük a tájékozódást.

Vasúti közlekedés

Budapest Nyugati pályaudvaron a Szob felé közlekedő zónázó vonatra kell felszállni. Vácott a vonatról leszállva a Széchenyi utcában kell elsétálni a Március 15. térig (Főtér) ahonnan a Duna felé haladva, majd a parton Budapest irányába sétálva, könnyen elérhetjük a fesztivál területét. Vonat menetidő, zónázó vonatok esetében 25 perc. Menetrend itt

Busz közlekedés

Budapesttől menetrendszerinti autóbusszal Újpest-Városkaputól indulnak buszok Vácra. A váci autóbusz pályaudvartól 5 perc séta a Főtér, ahonnan a Duna felé haladva, majd a parton Budapest irányába sétálva, könnyen elérhetjük a fesztivál területét.  Menetrend itt

Kerékpár

Dunakeszitől a Dunával párhuzamosan futó kerékpárúton közelíthető meg a város dél felől, a ligetet elhagyva a József Attila sétányra jutunk, ahol a Várral szemben a Duna felé meglátjuk a fesztivál területét. Északról pedig Szobtól Zebegény-Nagymaros-Verőcén keresztül juthatunk el Vácra. A kerékpárúton haladva a kompkikötő után pár perc tekerésre egy játszótér mellett halad az út, ahol jobbra kanyarodva a Duna felé találjuk a fesztivált.

Taxi

Ha Vácra érkezve bizonytalanok vagyunk merre is kell menni.
315 Taxi
Állomás: Buszpályaudvar
Tel.: +36/27/315-315

Tele Taxi
Állomás: Széchenyi u.
Tel.: +36/27/301-555

Duna Taxi
Állomás: Kórháznál
Tel.: +36/27/313-666

V4 Festival and Theatre Meeting

The Diamond City Marketing awarded V4 Festival and Theatre Meeting is going to be held for the 7th times in 2019 in Vác, Hungary.

By now the event exceeds itself, and the Festival became the most prestigious V4 cultural program. To continue our mission, to extend the historical and political V4 cooperation into the field of culture, we have invited theatre companies from each V4 countries and Romania, several international music and artistic products, and we will gather a dozen of V4 actors to an international theatrical workshop discussing and presenting an actual cultural and social topic according to the V4 region.  The topic of the workshop will be „30 years of freedom”, meaning the 30 years jubilee of 1989 happenings, the change of regime, the fall of communism.

Our V4 theatrical partners are in 2019: Csiky Gergely Theatre, MACIVA Magyar Cirkusz és Varieté Nonprofit Kft. and CommandARTe Sociation from Hungary, CHOREA Theatre Association from Poland, Theatre North Szatmárnémeti-György Harag Company from Romania, Na Peróne Theatre from Slovakia and Slovácké Theatre Uherské Hradiště from Czech republic.

The detailed programs are listed under “PROGRAM” menu. The Festival is co-financed by the International Visegrad Fund.